Epam

therapis@gmail.com

6986147756

Epam ©  Νομικά | Όροι Χρήσης

Γαλακτώματα Θιβετανικής Βοτανοθεραπείας Ενεργειακά Αναβαθμισμένα
Tι είναι το Asyra;

Το Asyra είναι ένα σύστημα σχεδιασμένο για επαγγελματίες υγείας με σκοπό:

- να παρέχει σύνθετες πληροφορίες σχετικά με τις ανάγκες υγείας των πελατών μας, που δεν μπορούν ίσως να ληφθούν από το ιστορικό της περίπτωσης, ή την απλή παρατήρηση.
- να εφαρμόσει τις πληροφορίες άμεσα, μέσω των ενσωματωμένων στο σύστημα «πληροφοριακών» θεραπειών, ώστε να προάγει τη φυσική κατάσταση.
- για να βοηθήσει τον επαγγελματία υγείας στη σύσταση παραδοσιακών θεραπειών προσαρμοσμένων στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών.

Πώς λειτουργεί;
Το λογισμικό του Asyra περιέχει ψηφιακά κωδικοποιημένες πληροφορίες που αφορούν σε ένα ευρύ φάσμα των παραγόντων που επηρεάζουν την υγεία μας. Οι πληροφορίες λαμβάνονται από τη συσκευή ως ηλεκτρομαγνητικά σήματα κατά τη διάρκεια των ελέγχων.

Χρησιμοποιείται ένα απλό κύκλωμα χαμηλής τάσης που καταλήγει σε δύο κυλίνδρους από ορείχαλκο. Η απόκριση του σώματος σε αυτά τα σήματα καταγράφεται από τη μέτρηση των μεταβολών στην ηλεκτρική αντίσταση του δέρματος.

Αυτές οι πληροφορίες αναμεταδίδονται πίσω στο λογισμικό και παράγεται στον υπολογιστή μια πλήρης αναφορά όλων των μετρήσεων που βρίσκονται εκτός ορισμένων ορίων.


Είναι αυτό πραγματικά δυνατό;
Στην πιο απλή μορφή του βιο-ενεργειακού ελέγχου, ουσιαστικά θέτουμε στο σώμα μια ερώτηση και έχουμε την απάντηση απευθείας από την ίδια τη φυσιολογία του σώματος, χωρίς να παρεμβαίνουν γνωστικές ή ψυχολογικές παράμετροι.

Είναι χρήσιμο να κάνουμε κάποιες συγκρίσεις με άλλες τεχνικές που προχωρούν μόνο κατά ένα μέρος σε αυτή την κατεύθυνση. Πολλοί άνθρωποι είναι εξοικειωμένοι με τη διαδικασία ελέγχου της μυικής ανταπόκρισης. Αυτή είναι μια άλλη μορφή του βιο-ενεργειακού ελέγχου που εφαρμόζεται από επαγγελματίες υγείας. Στην κινησιολογία το ερώτημα τίθεται  συχνά σε προφορική μορφή ή μπορεί να δοκιμάζεται ένα αντικείμενο ή μια ουσία. Η απόκριση μετράται από αλλαγές στην συσταλτική δύναμη των σκελετικών μυών και ελέγχεται χειροκίνητα από το δοκιμαστή.


Ενα τεστ του Asyra είναι ένα εξαιρετικά συνθετικό και αναλυτικό υπόδειγμα της διαδικασίας που αποκαλείται

βιο-ενεργειακός έλεγχος.

Τι σημαίνει ο όρος «ενεργειακά», στο πλαίσιο των τεστ υγείας;
Η λέξη δεν έχει σχέση με την ενέργεια υπό την αυστηρή έννοια της φυσικής. Χρησιμοποιούμε τον όρο αόριστα για να αναφερθούμε στις πτυχές της ανθρώπινης λειτουργίας, που δεν είναι μόνο:

εμβιο-μηχανική (π.χ. αρθρώσεις, μυς και κίνηση) ή

βιοχημική (π.χ. θρεπτικά συστατικά, πρωτεΐνες, ορμόνες και οξείδωση).

Η λειτουργία του ανθρώπινου σώματος διέπεται από πληροφοριακά σήματα. Ορισμένα από αυτά, όπως οι οδηγίες για την κατασκευή πρωτεϊνών που κωδικοποιούνται στο DNA αναγνωρίζονται από τη σύγχρονη επιστήμη. Οι επιγενετικοί παραγόντες - όπως οι εμπειρίες της ζωής μας που πράγματι επηρεάζουν την έκφραση των γονιδίων και τελικά αυτή την κωδικοποίηση- μόλις αρχίζουν να γίνονται κατανοητοί.

Είναι προφανές και γενικά αποδεκτό ότι υπάρχουν και πολλοί άλλοι μηχανισμοί αλληλεπίδρασης επί μέρους συστημάτων, που συμβάλλουν στην ορθή λειτουργία, οι οποίοι πρέπει στο μέλλον να εξηγηθούν επιστημονικά.

Η Βιολογία είναι μια πολύ νέα επιστήμη. Η ύπαρξη των μηχανισμών ελέγχου πέραν του γενετικού ντετερμινισμού δεν αμφισβητούνται από τη σύγχρονη επιστήμη, αλλά οι επιπτώσεις της δεν έχουν φιλτραριστεί μέσα από την ιατρική στην πράξη, όχι μόνο λόγω της αντίστασης (κατεστημένο), αλλά και επειδή δεν είναι ακόμη σαφές πώς να χρησιμοποιήσουμε τη γνώση αυτή σε προγράμματα συστηματικής θεραπείας.


Όταν παίρνουμε απαντήσεις από μια βιοενεργειακή συσκευή ελέγχου, οι πληροφορίες αυτές αποτελούν μια συνθετική εικόνα για την φυσική, χημική, συναισθηματική και διανοητική κατάσταση του σώματος / νου. Πράγματι, ένα μέρος των δεξιοτήτων του επαγγελματία των βιοενεργειακών δοκιμών είναι να εξετάσει και να ερμηνεύσει τις πληροφορίες που προέρχονται από το σύστημα και να γνωρίζει πώς να προχωρήσει από εκεί και πέρα.


Είναι το Asyra μια διαγνωστική συσκευή;Είναι χρήσιμο να είμαστε πολύ σαφείς σχετικά με τους ορισμούς. Η «Διάγνωση» προέρχεται από την ελληνική λέξη  «διακρίνω». Στο σύγχρονο ιατρικό πλαίσιο, αυτό σημαίνει να λάβουμε ένα σύνολο συμπτωμάτων που παρουσιάζονται από τον ασθενή και να εντοπίσουμε την κατάσταση που αντιστοιχεί καλύτερα σε μια υποκατηγορία για την πάθηση Α ή Β. Με τον τρόπο αυτό ο γιατρός μπορεί να επιλέξει την κατάλληλη θεραπεία, και είναι σημαντικό να έχει μια σωστή  εικόνα, διότι η θεραπεία για τη νόσο Α μπορεί να έχει πολύ αρνητικές συνέπειες για έναν ασθενή της νόσου Β, ειδικά αν είναι η χειρουργική.Οι έλεγχοι του Asyra δεν υπόκεινται σε αυτή την έννοια της διάγνωσης. Παρουσιάζεται ένα εντελώς εξατομικευμένο σύνολο απαντήσεων σε δεδομένη χρονική στιγμή στο σύνολο των “προκλήσεων” που συμπεριλήφθησαν στη δοκιμή. Οι πληροφορίες μπορεί συχνά να χρησιμοποιηθούν για να υποστηρίξουν μια παραδοσιακή διάγνωση, αλλά την ίδια στιγμή, το σύνολο των πληροφοριών μπορεί να υποδεικνύει μια πορεία δράσης που δεν περιορίζεται στις συνήθεις συστάσεις για την εν λόγω διάγνωση.


Οπότε, τι ακριβώς σημαίνουν τα αποτελέσματα;Η μία οριστική και αμετάβλητη πτυχή της ερμηνείας των αποτελεσμάτων των δοκιμών αυτών είναι η εξής: αν ένα στοιχείο εμφανίζεται ως διαταραγμένο (συνήθως μια κόκκινη ή κίτρινη ένδειξη ανά εύρυμα στη λίστα της θεραπείας), τότε γνωρίζουμε ότι το σώμα θα επωφεληθεί από την περαιτέρω έκθεση σε μια κατάλληλα επεξεργασμένη ηλεκτρομαγνητική επίδραση της “υπογραφής” αυτού του ίδιου στοιχείου.


Προσαρμογή σε πληροφοριακά πρότυπα.

Με άλλα λόγια, το σώμα έχει δηλώσει κάποιο είδος αντίδρασης σε μια συγκεκριμένη πληροφοριακή αποτύπωση και μας λέει επίσης ότι η περαιτέρω έκθεση του σε αυτό το πληροφοριακό πρότυπο θα το βοηθήσει στην ευχρέστερη προσαρμογή του στο μέλλον, και σε ότι συνδέεται πιθανώς με αυτή την αντίδραση.Σκεφτείτε δύο παράλληλες καταστάσεις.


Πρώτον, από ανοσολογικής απόψεως: εισαγωγή ενός παθογόνου μικρόβιου προκαλεί αρχικά μια διαταραχή στο σώμα, ίσως μια αρκετά σοβαρή οξεία αντίδραση. Ωστόσο, καθώς η πληροφορία αναμεταδίδεται γύρω από το ανοσοποιητικό σύστημα, το σώμα μαθαίνει να αντιμετωπίζει αυτό το συγκεκριμένο μοτίβο καλύτερα την επόμενη φορά.

Δεύτερον, από ψυχολογικής απόψεως: ένας ψυχολόγος αναφέρει ένα θέμα σε μια συζήτηση με έναν πελάτη του και ο πελάτης αναλύεται σε δάκρυα – έχει επηρεαστεί ένα ευαίσθητο σημείο. Η συζήτηση που ακολουθεί αυτή την εκδήλωση τοποθετεί αυτή την ευαισθησία σε ένα νέο πλαίσιο.


Και στις δύο αυτές περιπτώσεις, η επανάληψη των πληροφοριών επέτρεψε το σώμα να προσαρμοστεί πιο σθεναρά στο περιβάλλον του.Η δοκιμή του Asyra προσδιορίζει μια σειρά από στοιχεία για το σώμα / νου του συστήματος μας και μπορούμε να επωφεληθούμε από μια “αυτο-εκπαίδευση” καλύτερης προσαρμογής. Αυτά τα στοιχεία επιλέγονται επίκαιρα από μια πολύ μεγάλη ποικιλία τύπων. Τα είδη διατροφής, τους παθογόνους παράγοντες, συναισθηματικά πρότυπα, απαντήσεις σε φαρμακευτικούς παράγοντες για να αναφέρουμε μόνο μερικά.Ενεργειακό Τεστ Υγείας


Διάγνωση
Δι

Προσαρμογή σε Πρότυπα

Μέθοδοι και Χρήσεις

Υποκειμενικά πρότυπα

Ο νόμος της θεραπείας (Herring):

η θεραπεία προχωρά

• Από ένα πιο σημαντικό όργανο σε ένα λιγότερο σημαντικό

• από μέσα προς τα έξω

• με αντίστροφη σειρά από τα συμπτώματα

• από πάνω προς τα κάτω

Το σύστημα δυναμοποιεί διαλύματα (νερό - αλκοόλ) σε ομοιοπαθητική μορφή, με τη συνθετη φορμουλα που προκύπτει σε κάθε συνεδρία. Η χρήση του μπορεί να γίνεται πολλές φορές μέσα στην ημέρα.

Μέθοδοι και Χρήσεις.

Πώς μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για να βοηθήσουμε καλύτερα; Μπορούμε να επιλέξουμε από μια σειρά κατευθύνσεις. Πρώτον, μπορούμε να ακολουθήσουμε τις συστάσεις – καθώς το σύστημα επεξεργάζεται και άμεσα αναπαράγει τις πληροφοριακές ηλεκτρομαγνητικές “υπογραφές” που προήλθαν από τη δοκιμή και μπορεί να τις εντυπώσει πίσω στο σώμα. Το Asyra μας προσφέρει δύο τρόπους για να γίνει αυτό:


Τα ακριβή πρωτόκολλα που θα συμπεριληφθούν τα καλύπτει η κατάρτιση του γιατρού.Αυτά είναι πολύ απλά, και είναι συχνά σαφώς αποτελεσματικά. Ωστόσο, οι περισσότεροι επαγγελματίες επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν τα αποτελέσματα του τεστ του Asyra για να ενημερώσουν και για άλλες μορφές θεραπείας, σύμφωνα με την ιδιαίτερη εμπειρία τους. Πιο συχνά, αυτό σημαίνει θεραπείες με βάση διατροφή, βότανα, ομοιοπαθητική,  βελονισμό, μυοσκελετικές θεραπείες ή ψυχολογικά – συγκινησιακά θέματα.


Ο επαγγελματίας που εργάζεται με αυτόν τον τρόπο μπορεί να χρησιμοποιήσει την πολύ εκτεταμένη βάση δεδομένων και να τρέξει τις επί πλέον δοκιμές που απαιτούνται για τη διερεύνηση επί μέρους σημείων για να εκμεταλευτεί την ικανότητα προσαρμογής και αυτοθεραπείας του σώματος, ώστε να εντοπίσει και να υποστήριξει και άλλες κατάλληλες και ενισχυτικές μορφές θεραπείας.Το Asyra βοηθά ουσιαστικά τον χειριστή να γίνει πιο ικανός ερευνητής των παραμέτρων της υγείας, αν και, όπως με όλες τις ερευνητικές εργασίες, κάποιες ενδείξεις είναι πιο σημαντικές από άλλες και μπορεί να υπάρχουν και κόκκινες γραμμές.Το Asyra δεν αίρει την ανάγκη για έναν επαγγελματία με καλή κατάρτιση να επικαλεστεί και τη διαίσθησή του, αλλά μπορεί να τον βοηθήσει να κάνει πιο αποτελεσματική εργασία σε μικρότερο χρονικό διάστημα.


Τα αποτελέσματα των δοκιμών συσχετίζονται με τα συμπτώματα;Η απάντηση σε αυτό είναι «μερικές φορές ναι, μερικές φορές όχι», και θα ήταν έκπληξη αν η απάντηση ήταν διαφορετική.Από την άλλη είναι πάντα καθησυχαστικό και για τους επαγγελματίες και για τους πελάτες, όταν οι αναφορές των δοκιμών φαίνεται να επιβεβαιώνουν το ιστορικό της υπόθεσης, ίσως ακόμη περισσότερο αν η παρουσίαση των συμπτωμάτων ήταν διφορούμενη σε κάποια σημεία.Σχεδόν σε κάθε συνεδρία δεν εμφανίζονται τελικά μια σειρά από στοιχεία και μερικές φορές το σύστημα εντοπίζει τη «βελόνα στα άχυρα» που αντιστοιχεί επακριβώς σε μια διάγνωση.


Υποκειμενικά πρότυπα.

Για τους επαγγελματίες (και ακόμη περισσότερο, για μια εταιρεία που πωλεί το σύστημα) είναι δελεαστικό να προβληθούν αυτά τα στοιχεία ώστε να αποδειχτεί η αποτελεσματικότητα της συσκευής. Ωστόσο, αυτό θα ήταν λάθος. Η πραγματική αξία ενός συστήματος βιοενεργειακών δοκιμών είναι να αποκαλύψει υποκείμενα πρότυπα που είναι σε θέση να βοηθήσουν να αλλάξει η δυναμική μιας κατάστασης και αυτά εξ ορισμού, ΔΕΝ είναι τα συμπτώματα που τη συνοδεύουν.

Μπορεί ακόμη και να αναγνωρίζονται ως ευρήματα που συνδέονται πράγματι στενά με ένα σύμπτωμα, αλλά και πάλι: μπορεί να μην είναι.Η κατάσταση της υγείας ενός πελάτη μπορεί να θεωρηθεί σαν μια πολύπλοκη 3-τρισδιάστατη μορφή για την οποία μπορούμε μόνο να δούμε  ένα 2-διάστατο στιγμιότυπο. Όταν συνδυάσουμε πολλά στιγμιότυπα από διαφορετικές οπτικές γωνίες, θα έχουμε μια καλύτερη εντύπωση του γενικού σχήματος.Όταν θέλουμε να βοηθήσουμε τον πελάτη να ανατρέψει αυτά που είναι ριζωμένα στο σώμα για χρόνια ή δεκαετίες, η διαδικασία μπορεί να θεωρηθεί ως απομάκρυνση αλεπάλληλων «στρώματων». Οι βιοενεργειακοί έλεγχοι του Asyra - ιδίως με την επιλογή εκτεταμένης ανάλυσης - στην καρδιά ενός βιολογικού συστήματος, αποκαλύπτουν τις πρώτες προτεραιότητες για την αποκατάσαση του σώματος αλλά και εκείνες που μπορεί να συσχετίζονται ή να μη σχετίζονται με το κύριο σύμπτωμα που ο πελάτης παρουσιάζει. Καθώς ξεφλουδίζουμε περισσότερα στρώματα, διάφορες πτυχές των προβλημάτων υγείας αποκαλύπτονται για θεραπεία και τα συμπτώματα θα αρχίσουν να υποχωρούν σύμφωνα με τους Νόμους θεραπείας του Herring.


Ο νόμος της θεραπείας λέει ότι η θεραπεία προχωρά:

• Από ένα πιο σημαντικό όργανο σε ένα λιγότερο σημαντικό

• από μέσα προς τα έξω

• με αντίστροφη σειρά από τα συμπτώματα

• από πάνω προς τα κάτω


Τα αποτελέσματα των δοκιμών μπορούν να επαναληφθούν;Σπάνια, ένα τεστ που επαναλαμβάνεται δύο λεπτά αργότερα δίνει το ίδιο σύνολο απαντήσεων με το αρχικό.Αυτό είναι ένα κρίσιμο σημείο. Δεδομένου ότι το σύστημα αποκαλύπτει τις αντιδράσεις του οργανισμού σε πληροφοριακά σήματα και οι αντίδρασεις αυτές είναι στιγμιαίες - η απάντηση στις ίδιες ερωτήσεις θα είναι διαφορετική αν εκτελέστε ξανά τον έλεγχο.Αυτό δεν είναι το ίδιο με το να λέμε ότι ένα φυσικό σύμπτωμα έχει απομακρυνθεί – αλλά μόνο ότι το σώμα-μυαλό έχει λάβει υπόψη του τις πληροφορίες αυτές και μπορεί συνεπώς να προσαρμοστεί με όποιο τρόπο κρίνει κατάλληλο. Αυτή η προσαρμογή μπορεί να πάρει λίγο χρόνο για να προωθήσει μια αλλαγή στο φυσικό, και μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες μπορεί να χρειαστεί να τροφοδοτούνται πίσω στο σώμα κατ' επανάληψη, αν οι επιδράσεις του περιβάλλοντος του πελάτη ή οι συνήθειες συμπεριφορών του υπερισχύουν. Το “εντυπωμένο” διάλυμα και η τακτική χρήση του βοηθά περαιτέρω στη διαδικασία αυτής της αλλαγής.Θεραπεία με λέιζερ (LLLT) είναι μια ιατρική θεραπεία που χρησιμοποιεί χαμηλής έντασης λέιζερ για να μεταβάλλει την κυτταρική λειτουργία.


Στην περίπτωση του Asyra χρησιμοποιείται ενσωματωμένος κρύσταλλος όπου εγγράφεται  η θεραπευτική φόρμουλα  της συνεδρίας.

Μια άλλη πρακτική είναι  η ενσωμάτωση των ενεργειών από το σύστημα σε κρύσταλλο ο οποίος στη συνέχεια φοριέται ή τοποθετείται στο χώρο.

Θεραπεία με χρήση των ηλεκτροδίων κατά τη διάρκεια της οποίας περνούν συχνότητες στο σώμα κατάλληλα επεξεργασμένες και εξατομικευμένες.

Η βοήθεια στον οργανισμό μας γίνεται μέσα από την αποκατάσταση της κυτταρικής μεταβολικής λειτουργείας (επανασυντονισμός αντλιών, μεμβράνες, πολικότητα), παραμέτρων του ενδοκρινούς και νευρικού συστήματος.

Επίσης μπορεί να γίνει εύρεση διατροφικών ελλείψεων και συμπληρωμάτων διατροφής.

Να εντοπιστεί πιθανή τοξικότητα και άλλου τύπου στρεσογόνοι παράγοντες.

Σε πολλές περιπτώσεις το διάλυμα που παρέχεται σε κάθε συνεδρία μπορεί να μας γλυτώσει από αρκετά έξοδα, γιατί ενέργειες βιταμινών και ιχνοστοιχείων τοποθετούνται μέσα σε αυτό, ειδικά όταν οι μετρήσεις των ελλείψεων μας δείχνουν ότι είναι σε ενεργειακό επίπεδο.

Ενώ σε άλλες περιπτώσεις βοηθιέται η απορρήφησή τους.

Ραντεβού: 210 93 52 284,   69 86 14 77 56

Αγ. Δημήτριος

Φυσικοπαθητική, Bioresonance, Tai Massage